Readly

Readly är tidningsappen med över 4475 titlar på sitt lager. Readlys utbud är det största av alla och det finns en stor variation av titlar som passar alla läsintressen. På Readly kan 5 personer dela på samma konto! perfekt för familjen som gillar att läsa.

readly-tidningsappar


 • Testa gratis i en månad
 • Bäst i test i tidningn Mobil
  Ingen bindningstid
  Störst utbud av tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad
  Första månaden kostar 9 kr. Ingen bidningstid. Är du nöjd med tjänsten och väljer att fortsätta prenumerera kostar tjänsten 99 kr/månad

Ingen bindningstid

Läs mer

Med trygghet i att man levererar en riktigt bra tjänst, har inte Readly någon bindningstid. Det ger trygghet för användaren att våga testa och Readly vet att det är nöjda kunder som använder tjänsten. Helt klart rätt approach för digitala tjänster.

Dela med familjen

Läs mer

Readly erbjuder upp till 5 användare på samma konto. På så vis kan hela familjen dela på ett Readlykonto. Utöver det kan man ävnen skapa 5 individuella profiler, där varje användare kan samla sina favoriter och få förslag på tidningar som matchar ens intresse.

Läs offline

Läs mer

Ladda ner tidningsnummer och läs även när du inte har tillgång till internet. Precis som på spotify kan du spara dina favoriter i ett eget album. Perfekt på resan, eller om uppkopplingen på landstället är dålig. 

Obegränsad tillgång

Läs mer

Inga dolda premiumpaket, etc. Du har obegränsand tillgång till alla titlar och nummer i Readlys databas. 

4 475 Titlar

Läs mer

Störst sortiment av alla tidningsappar just nu. Med 4 475 titlar kan Readly erbjuda något för alla. Utbudet av internationella tidningar är enormt. Det är möjligt genom att Readly verkar på flera marknader.  

Nytt innehåll varje dag

Lär mer

Readly fyller ständigt på sitt sortiment av titlar och nummer. Varje dag tillkommer tidningar till det stadigt växande utbudet. 

Så tycker vi om Readly

 • Utbud 90% 90%
 • Prisvärdhet 95% 95%
 • Flexibilitet 90% 90%
 • Kvalitet 95% 95%
 • Funktionalitet 100% 100%

Readly är en lättanvänd och intuitiv app. Kontot skapar man enkelt i den smidiga tvåstegsprocessen. Readly kräver inte en massa onödig information i formuläret som ska fyllas i, vilket uppskattas som användare. Kräv inte mer information av mig än nödvändigt, Readly har förstått poängen. Det märks att Readly har lagt mycket utvecklingsresurser på att skapa en intuitiv och sömlös användarupplevelse, från det att man tecknar konto till att mar börjar använda appen. Appen fungerar utmärkt på alla enheter och buggar inte. Det är lätt att hitta tidningskategorier och bokmärka favoriter. Bildkvaliteten är knivskarp förutsatt att du har en bra skärm på din padda. 

 

Utbud

Readlys utbud är fokuserat kring magasin och vissa dagstidningar och ger användaren tillgång till över 4475 titlar totalt. Svenska titlar uppgår till 719 stycken. Readlys utbud är överlägset bäst för magasin. Förut erbjöd Readly även barnböcker i samma app, men har nu brutit ut det under namnet Kids Read. Däremot har Readly ett riktigt bra utbud av barntidningar, så som Bamse, Min häst med flera. Readly erbjuder inte dagstidningar.  

Prisvärdhet

Gällande prisvärdhet får Readly högsta betyg. Det är främst två saker som gör Readly till ett riktigt prisvärt. Det enormt stora tidningsutbudet, samt att man kan dela konto med upp till fem användare. För den som endast är ute efter magasin och tidningar blir det inte bättre än såhär. 

Flexibilitet

Readly möter användarnas krav på flexibilitet på att mycket bra sätt. Man var först ut med att erbjuda flera användare på samma konto, som visat sig vara en framgångsfaktor för andra prenumerationstjänster som t.ex Netflix. Readly har ingen bindningstid utan jobbar på att erbjuda en så bra tjänst som möjligt istället för att binda upp användarna i långa avtal. Möjligheten att kunna ladda ner magasinen och läsa offline är också riktigt bra, speciellt när man reser. 

 • Upp till fem personer kan läsa på samma konto
 • Ingen bindningstid
 • Läs offline
 • Läs på Padda, dator eller i mobil

Kvalitet

Kvaliteten på appen är helt klart i topp. Det Readly gör riktigt bra är filtermöjligheterna. Man kan lätt filtrera fram magasin utifrån språk eller land. Det går att spara favoriter och varje användare kan ha sina favoriter i kontot. Det hela gör att utbudet på över 4000 titlar känns lättnavigerat och intuitivt. 

Funktionalitet

Readly får högsta betyg på funktionalitet för sina snabba och lättanvända funktioner. Sökfunktionen är guld! sök på ett nyckelord och Readly plockar fram sidan med innehåll bland tusentals tidningar, på någon millisekund! du får förslag på tidningar baserat på tidigare visat intresse, samt kan snabbt filtrera på land och språk. Det märks att Readly satsar stenhårt på funktionalitet. 

Så funkar Readly 

Readly är tidningarnas motsvarighet till Spotify. Du betalar en summa på 99 kr i månaden och får tillgång till över 4 475 titlar av både svenska och internationella tidningsmagasin. Som användare kommer du åt tidningar som du inte hittar i svensk handel. Appen används med fördel på en “padda” men fungerar även utmärkt i mobilen och på datorn. 

Avänd på paddan, datorn eller i mobilen

Det finns tre sätt att använda appen på. Det första och vanligaste alternativet är i en läsplatta, eller så kallad “padda”. Man kan även använda appen i mobilen och på datorn direkt i webbläsaren. Bilderna nedan visar hur Readly ser ut och fungerar i webbläsaren.

använd i webbläsare Readly 2024

Avancerad sökfunktion

En av styrkorna med Readlys app är sökfunktionen. Den är imponerande snabb på att leta igenom den enorma databasen av sidor med innehåll. Användaren kan välja att söka efter titlar eller text. När man söker efter text som innehåller nyckelordet får man fram den exakta sidan, på samma sätt som när du gör en sökning i Google. Readlys sökfuntion är helt enkelt briljant. 

sökfunktion readly 2024

Spara dina favoriter

Med ett utbud på över 4700 titlar är det bra att kunna spara sina favoriter på ett och samma ställe, speciellt när man kan vara flera användare på samma konto. Readly har löst detta på ett enkelt sätt. Alla tidningar man markerar med stjärnikonen blir sparade under fliken “My content”.

spara favorittidningar readly 2024

Lös korsord direkt i appen med smart funktion

Det är många som undrar om man kan lösa korsord digitalt. Svaret är ja, och det funkar dessutom riktigt smidigt. Man flyttar runt pekaren till rätt ruta och skriver i bokstaven. En positiv sak är att man kan zooma in genom att dubbelklicka på skärmen. De innebär att man slipper sitta med förstoringsglas om man synen sviker, när man ska läsa den lilla texten.  

lös Korsord i Readly 2024

Visningsalternativ anpassat för skärmtyp

Visningsalternativen är flexibla. På en “padda” eller mobil fungerar det bäst att visa en sida i taget, men på en stor datorskärm är heluppslag att föredra. Readly har gjort det enkelt att växla mellan heluppslag och siduppslag med en knapptryckning. Funktionellt och bra!

fexibel visning readly 2024

Visningsalternativ anpassat för skärmtyp

När man som ägare av kontot skapar fler användarprofiler kan man klicka i föräldrarkontroll för att filtrera bort tidningar med innehåll som inte är lämpligt för barn. Det är en bra och uppskattad funktion som ger föräldrar trygghet i att låta sina barn använda appen. Bra jobbat av Readly. 

föräldrarkontroll Readly tidningsapp 2024

Axplock av Readlys mest populära tidningar

vi bilägare readly 2024

Vi bilägare

Favorittidningen bland motorintresserade i Sverige. 

svensk damtidning readly tidningsprenumeration 2024

Svensk Damtidning

Klassikern Svensk Damtidning ingår i Readlys utbud

illustrerad vetenskap tidningsprenumeration 2024

Illustrerad vetenskap

Readly har ett stort utbud av Illustrerad vetenskap. 

Hus och hem julspecial readly tidningsprenumeration 2024

Hus & Hem

Härliga Hus & Hem finns i Readlys sortiment

rad och ron 2024

Råd & Rön

Ett måste för den som gillar produkttester och smarta knep i hemmet. 

Alla Readlys kategorier – Svenska och internationella tidninar

I tabellen nedan hittar du alla Readlys tidningskategorier, både svenska och internationella titlar. Notera att vissa titlar ingår i flera kategorier. Readly har ett samlat utbud på 4 475  titlar och uppdaterar utbudet löpande. 

Readlys kategoriTotalt antal titlarAntal svenska titlarAntal länder
Serier35165
Jakt, fiske8777
Familj, barn97912
TV, film1191110
Djur1301712
Ekonomi, affärer1321013
Livsstil premium1401013
Spel1411710
Ungdom1494113
Inredning1584112
Nyheter, samhälle, politik1731812
Foto173228
Musik1781711
Handarbete, gör-det-själv2061711
Mode2152815
Konst, design, arkitektur2192110
Kändisar, nöje2244314
Natur, vetenskap2965514
Hälsa, fitness3406615
Hem, trädgård3417613
Livsstil man3661815
Mat, dryck37313016
Resor, regionalt3743713
Historia4478912
Sport, friluftsliv4555015
Livsstil4854017
IT, teknik4854014
Livsstil kvinna4944616
Utbildning, kunskap5312012
Hobby5975413

Readlys presentkort

Perfekt present för den som vill ge bort en tidningsprenumeration men inte kan välja en. Readly erbjuder flexibla presentkort. Se alternativen nedan.
 

 • 1 månad – 99 kr
 • 3 månader – 379 kr
 • 6 månader – 594 kr
 • 9 månader – 891 kr
 • 12 månader – 1 188 kr

Så tycker andra om Readly

mobil.se test 2024

Testad i mobil.se

Tidningen Mobil testade 2015 apparna Readly, Ztory, Qiozk och Issuu och Zinio mot varandra. Readly vann testet tack vare stort utbud av tidningar, samt smidig filterlösning och att man kan dela kontot med familjen. 

app store rating readly 2024

4.5/5 i App store rating

Readly har fått betyget 4,5 av 5 av användarna i App store. Ett tydligt tecken på att användarna i mycket hög utrsträckning är nöjda med tjänsten.  

digital magazinge awards 2016 winner 2024

Winner Digital magazine awards 2016

Utmärkelsen har snabbt etablerat sig som den mest eftertraktade priset och prestigefyllda inom sektorn digitala tidningar. Utmärkelsen belönar kreativitet, innovation och kommersiell framgång.