Prenumerationer med premier från iittala

6 nr av Sköna hem för endast 299:- + 4 st rödvinsglas från iittala

iittala rodvinsglad 2023

Prisinformation

Pris: 299kr för 6nr
Porto: 99 kr
Pris inkl porto: 398 kr
Totalt värde: 1233 kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

5 nr av Allt i Hemmet + två rödvinsglas från Iittala för endast 199 kr 

iittala premie 2 2023

Prisinformation

Pris: 199 kr för 5nr
Porto: 59 kr
Pris inkl porto: 258 kr
Totalt värde: 728kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

Riktigt bra erbjudande med vitvinsglas från Iittala Essence-serien.

iittala logo 2023

Alla tidningspremier från iittala samlade på ett ställe

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden från iittala. Perfekt för dig som bygger på din servis och är öppen för att pröva nya tidningar. iittala är mest populär bland våra premier, varför vi valt att samla dem på en sida. 

Premier från Iittala – Mest populära hos våra användare

Prenumerationerna med premier från Iittala är de mest populära, och det är väl kanske inte så konstigt. Man får väldigt mycket för pengarna. Priserna ligger långt under de du hittar i butiker som Cervera och Royal design och samtidigt får du ett stort antal tidningar på köpet. Det viktiga för dig att tänka på är att du sjävl aktivt säger upp prenumerationen ifall du inte vill fortsätta. Exempelvis, om du väljer ett erbjudande med 8 nummer från en tidning, så binder du upp dig på just 8 nummer. Men prenumerationen är tillsvidare. Så efter 8 nummer kan du säga upp din prenumeration enkelt. Är du nöjd med prenumerationen, behöver du inte göra något för att fortsätta. Många av våra besökare väljer att ge bort  premien från Iittala i present eller julklapp och behåller tidningsprenumerationen själv. Smart och kostnadseffektivt.

Om iittala

Iittala grundades 1881 i Finland och har idag blivit ett älskat varumärke världen över för sin tidlösa och vackra design. Iittala började med glas och kreamik, men har sedan breddat sitt utbud till det mesta kring middagsbordet och köket. Hjärtat ligger fortfarande i glas och keramik. Iittalas serviser har hittat sin självkara plats i många svenskars köksskåp.

Du kanske även gillar

Premier från Rörstrand

rorstrand logo 2 2023

Amelia

amelia premie 2023

M Magasin

tidningen m premie 2023

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2023