Alla prenumerationer med premier från iittala

iittala logo 2022

Alla tidningspremier från iittala samlade på ett ställe

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden från iittala. Perfekt för dig som bygger på din servis och är öppen för att pröva nya tidningar. iittala är mest populär bland våra premier, varför vi valt att samla dem på en sida. 

6 nr av Sköna hem för 299 kr + 4 rödvinsglas från ittala

1638435917365688 2022

Prisinformation

Pris: 299 kr för 6 nr
Porto: 99 kr
Pris inkl porto: 398 kr
Totalt värde: 1233 kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

Hela 6 nummer av Sköna hem tillsammans med Iittalas klassiska rödvinsglas som premie. Det här är en av de mest populära premierna som dyker upp till och från. Den senaste tiden har det Iittalapremier varit ovanliga. Gillar du tidningen och vill ha snygga vinglas hemma är det ett klipp!

Sköna hem  + 4 vitvinsglas från Iittala Essence

1629099309091961 2022

Prisinformation

Pris: 299 kr för 6 nr
Porto: 99 kr
Pris inkl porto: 398 kr
Totalt värde: 1169kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

Riktigt bra erbjudande med vitvinsglas från Iittala Essence-serien.

Premier från Iittala – Mest populära hos våra användare

Prenumerationerna med premier från Iittala är de mest populära, och det är väl kanske inte så konstigt. Man får väldigt mycket för pengarna. Priserna ligger långt under de du hittar i butiker som Cervera och Royal design och samtidigt får du ett stort antal tidningar på köpet. Det viktiga för dig att tänka på är att du sjävl aktivt säger upp prenumerationen ifall du inte vill fortsätta. Exempelvis, om du väljer ett erbjudande med 8 nummer från en tidning, så binder du upp dig på just 8 nummer. Men prenumerationen är tillsvidare. Så efter 8 nummer kan du säga upp din prenumeration enkelt. Är du nöjd med prenumerationen, behöver du inte göra något för att fortsätta. Många av våra besökare väljer att ge bort  premien från Iittala i present eller julklapp och behåller tidningsprenumerationen själv. Smart och kostnadseffektivt.

Om iittala

Iittala grundades 1881 i Finland och har idag blivit ett älskat varumärke världen över för sin tidlösa och vackra design. Iittala började med glas och kreamik, men har sedan breddat sitt utbud till det mesta kring middagsbordet och köket. Hjärtat ligger fortfarande i glas och keramik. Iittalas serviser har hittat sin självkara plats i många svenskars köksskåp.

Du kanske även gillar

Premier från Rörstrand

rorstrand logo 2 2022

Amelia

amelia premie 2022

M Magasin

tidningen m premie 2022

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2022