Alla prenumerationer med premier från iittala

iittala logo 2021
Alla tidningspremier från iittala samlade på ett ställe

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden från iittala. Perfekt för dig som bygger på din servis och är öppen för att pröva nya tidningar. iittala är mest populär bland våra premier, varför vi valt att samla dem på en sida. Premierna har alla utgångsdatum och vi gör vårt yttersta för att hålla sidan så uppdaterad som möjligt. Tänk på att du själv måste säga upp din prenumeration efter de nummer du binder upp dig på i erbjudandet. T.ex om du köper 8 nummer med en premie från iittala så kommer nummer 9 automatiskt skickas till dig om du inte aktivt avslutar prenumerationen.

Amelia – 6 nr + fyra klassiska rödvinsglas från iittalas serie Essence

amelia med iittala rodvinsglas 2021

Prisinformation

Pris: 249 kr för 6 nr
Porto: 99 kr
Pris inkl porto: 348 kr
Totalt värde: 977 kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

2 nummer av Placeringsguiden + 2 Essence ölglas från iittala
Sveriges ledande börstidning för köpstarka och aktiva placerare. Placeringsguiden ger färska och konkreta råd om aktier, fonder, råvaror och andra placeringar

Premier från Iittala – Mest populära hos våra användare

Prenumerationerna med premier från Iittala är de mest populära, och det är väl kanske inte så konstigt. Man får väldigt mycket för pengarna. Priserna ligger långt under de du hittar i butiker som Cervera och Royal design och samtidigt får du ett stort antal tidningar på köpet. Det viktiga för dig att tänka på är att du sjävl aktivt säger upp prenumerationen ifall du inte vill fortsätta. Exempelvis, om du väljer ett erbjudande med 8 nummer från en tidning, så binder du upp dig på just 8 nummer. Men prenumerationen är tillsvidare. Så efter 8 nummer kan du säga upp din prenumeration enkelt. Är du nöjd med prenumerationen, behöver du inte göra något för att fortsätta. Många av våra besökare väljer att ge bort  premien från Iittala i present eller julklapp och behåller tidningsprenumerationen själv. Smart och kostnadseffektivt.

Om iittala

Iittala grundades 1881 i Finland och har idag blivit ett älskat varumärke världen över för sin tidlösa och vackra design. Iittala började med glas och kreamik, men har sedan breddat sitt utbud till det mesta kring middagsbordet och köket. Hjärtat ligger fortfarande i glas och keramik. Iittalas serviser har hittat sin självkara plats i många svenskars köksskåp.

Du kanske även gillar

Premier från Rörstrand

rorstrand logo 2 2021

Amelia

amelia premie 2021

M Magasin

tidningen m premie 2021

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2021