Damernas Värld med premie

Info om Damernas Värld

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 14
 • Första utgåvan: 1940
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Jonna Berg

Tidningens innehåll

Damernas värld har haft stenkoll på trender från Catwalken sedan 1940. Här får du tips och fängslande livsstilsreportage och det senaste modet. Damernas, som tidningen förkortat brukar kallas, arrangerar varje år en gala där Guldknappen delas ut. Ett av de finaste priserna inom mode i Sverige Damernas Värld är helt enkelt magasinet med stort M om du är det för alla modeintresserade.

Prenumeration med premie – Alla premier för Damernas Värld samlade

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Damernas Värld. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

[adservice-comparison-feed feed=damernas-varld-feed-1]

Läs Damernas Värld gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Damernas Värld?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Damernas.

hur ofta ges Damernas Värld ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 14 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Damernas Värld?

Läs svar

Du når Damernas kundtjänst på telefon: 08-454 95 13. De har öppet vardagar 8-18. Övrig tid gäller deras automatiska kundtjänst som har öppet dygnet runt på telefonnummer 08-454 95 50

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Du säger enklast upp din prenumaration via telefon hos Damernas kundtjänst, telefon: 08-454 95 13. Telefontider är: Måndag–Fredag mellan kl. 8.00–18.00.

Läs Damernas Värld gratis

Är du nyfiken på Damernas värld och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Damernas Värld. Där får du nämligen tillgång till gamla nummer. Damernas Värld ges ut 12 gånger per år, så det finns gott om gamla tidningar att ta del av. Här kan du hålla koll på tidigare mode för att få perspektiv på åt vilket håll modet rör sig. 

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Damernas Värld

Damernas, som tidningen förkortat brukar kallas, arrangerar varje år en gala där Guldknappen delas ut. Ett av de finaste priserna inom mode i Sverige Damernas Värld är helt enkelt magasinet med stort M och du är det för alla modeintresserade.

Du kanske även gillar

Allt om mat

allt om mat premie 2024

Amelia

amelia premie 2024

M Magasin

tidningen m premie 2024

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2024