Ztory

Ztory är appen som satsar på bredd, med tidningsmagasin, barnböcker och dagstidningar får du mycket för pengarna i en intuitiv app som kan användas på hela 7 enheter på samma konto. Via länkarna får du tillgång till ett riktigt bra erbjudande från Ztory. Prova fritt i 30 dagar. 

Bredast

ztory-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 30 dagar
 • Har barnböcker
  Ingen bindningstid
  Störst variation
  7 Användare per konto
 • 99 kr/månad

Ingen bindningstid

Läs mer

Ztory har ingen bindningstid vilket ger en trygghet för dig som användare, samt att Ztory vet att man får lojala användare av tjänsten. 

7 enheter på ett konto

Läs mer

Ztory sticker ut och ger möjligheten att använda ett konto till hela 7 enheter. Det är bäst av alla tidningsappar. 

Läs offline

Läs mer

Ztory erbjuder offlineläge, så att du kan ladda ner tidningarna och läsa när uppkoppling till internet saknas. Perfekt på tågresan eller från landstället med dålig täckning. 

Obegränsad tillgång

Läs mer

Med Ztory får du full tillgång till både nya och gamla tidningsnummer. Det finns inga begränsningar i hur många tidningar du får läsa per månad, eller liknande. 

Tillgång till 1 172 barnböcker

Läs mer

Ztory har till skillnad från Readly behållit barnbokserbjudandet i sin app. Det finns faktiskt ett större utbud av barnböcker än det finns tidningar. Ztory riktar sig till barn från 3 år till ungdomar. 

Nytt innehåll varje dag

Lär mer

Ztory fyller ständigt på sitt tidningsbibliotek med nya läsvärda nummer. 

Så tycker vi om Ztory

 • Utbud 95% 95%
 • Prisvärdhet 100% 100%
 • Flexibilitet 90% 90%
 • Kvalitet 90% 90%
 • Funktionalitet 85% 85%

Ztory är appen som erbjuder läsning för hela familjen. Ztory vinner på utbudsbredden som täcker upp både svenska och utländska tidningar, samt ett riktigt stort antal barnböcker. Att kunna ha 7 användare till samma konto är bäst av alla. Funktionaliteten och finesserna i appen är inte riktigt i klass med Readlys. Inte heller vad gäller internationellt utbut. Där emot gör kombinationen av barnböcker och tidningsmagasin och nyhetstidningar ztory till det självklara valet för familjer med barn i hushållet.  

 

Utbud

Med 785 tidningsmagasin, 1172 barnböcker och 3 kvällstidningar med nyheter har Ztory en bredd som andra inte har. Readly har brutit ut barnbokssegmentet och erbjuder som en separat tjänst, medan Ztory satsar på variationen. Utbudet är i allra högsta grad tillfredställande och uppdateras frekvent.   

Prisvärdhet

Ztory är utan tvekan en av de mest prisvärda apparna just nu tillsammans med Readly. Prisvärdheten avgörs mycket på om man uppskattar tillgången till barnböcker. Om man har barn i huset är Ztorys allt i ett lösning den mest prisvärda. 

Flexibilitet

Readly möter användarnas krav på flexibilitet på att mycket bra sätt. Man var först ut med att erbjuda flera användare på samma konto, som visat sig vara en framgångsfaktor för andra prenumerationstjänster som t.ex Netflix. Readly har ingen bindningstid utan jobbar på att erbjuda en så bra tjänst som möjligt istället för att binda upp användarna i långa avtal. Möjligheten att kunna ladda ner magasinen och läsa offline är också riktigt bra, speciellt när man reser. 

 • Upp till sju användare på samma konto
 • Ingen bindningstid
 • Läs offline
 • Läs på padda, smartphone och webbläsare

Kvalitet

Ztory håller hög klass på appen. Bilderna är skarp vilket ger ett fint kvalitetsintryck. Ztory har lyckats bra med “blädderkänslan” när man använder appen på en läsplatta. Man kan tycka att det är en banal sak, men det spelar märkligt nog stor roll för läsupplevelsen för oss som kommer från papperstidningsformatet. 

Funktionalitet

Ztory kan användas på padda, mobil och i webbläsaren. Webbläsarfunktionen är ännu en beta-version som har är lika snabb och intuitiv som Readlys. Ztory saknar filtrering på land och språk. Istället har man fokuserat på en möjlighet att klippa ut stycken ur tidningarna och spara. Precis som många gjort med papperstidningar. Kul och smart funktion.  

Så funkar Ztory

Ztory är en prenumerationstjänst där du betalar 99 kr per månad och får obegränsad tillgång till 785 tidningsmagasin, 1 172 barnböcker, samt 3 nyhetstidningar. Appen används med fördel på en “padda” men fungerar även utmärkt på mobil. Ztory ger tillång till de senaste magasinen samt historiska nummer. Med Ztory kan man ladda ner tidningarna och läsa offline. För att pröva Ztory gratis behöver man skapa ett konto och registrera med sitt kontokort. Då får man 14 dagars fri tillgång. Har man inte avslutat kontot innan dess, debiteras 99 kr och man får fri tillgång i en månads tid. Ztory har ingen bindningstid, så man kan när som helst säga upp kontot. 

intressen tidningar ztory 2024

Utbudet av barnböcker – En av Ztorys styrkor

Ztory har ett stort utbud av barnböcker för barn från 0 år upp till ungdomar. Utbudet är trevligt och varierat. Här hittar vi allt från Vetenskap junior, till Enhörningsmat. Det breda utbudet av tidningar och böcker för barn är helt klart Ztorys styrka. 

faktaböcker kids ztory 2024

Böcker för barn 0-3 år

 Böckerna för småbarn är toppen att ha med i en iPad nr man ska resa med familjen. Att slippa släpa och tunga böcker och ha tillgång till variationen Ztory har i sitt bibliotek är guld värd. I sortimentet från 0-3 år hittar vi favoriten Babblarna, Lilla frö och Hästen & Husse.

ztory 0 3 år 2024

Klipp ut och spara 

En kul funktion är att man kan göra egna tidningsurklipp som man kan spara. Precis som på den gamla goda tiden när recept klipptes ut och sparades i pärmar. Att göra urklipp är enkelt och klippet sparas i egna mappar. 

klippfuntion ztory 2024

Kategorisera dina utklipp

Ztory har tänkt till och vet vad användarna oftast vill klippa ut och spara. Prylar att handla, Inspiration till kläder och recept att laga är exempel på mappar som finns färdiga. Du kan givetvis skapa dina egna kategorier också.

clips ztory 2024

Urval av Ztorys mest populära tidningar

retro prenumeration ztory 2024

Retro

Inredningsmagasin med skön retrostil. 

femina prenumeration ztory 2024

Femina

Femina är en given favorit i Ztorys utbud. 

expressen prenumertaion ztory 2024

Expressen

Ztory erbjuder även kvällstidningar.  

julia prenumeration ztory 2024

Julia

Favoriten för de yngre tonårstjejerna. 

Bamse prenumeration ztory 2024

Bamse

Den oslagbara klassikern Bamse finns i sorimentet. 

Ztorys presentkort

Ztory erbjuder presentkort i tre utförande 3, 6, eller 12 månader. Presentkortet på 3 månader har ett förmånligt pris på 199 kr vilket är lägst av alla. 

  

 • 3 månader – 199 kr
 • 6 månader – 549 kr
 • 12 månader – 999 kr