Allt om Mat med premie

Info om Allt om Mat

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 18
 • Första utgåvan: 1970
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Suzanne Ribbing

Tidningens innehåll

Allt om mat är mattidningen nummer 1 i Sverige sedan 1970. Recepten följer WWF:s gröna lista så du kan vara trygg med råvarorna. Recepten tas fram i ett nära samarbete med professionella kockar och magasinet håller sig uppdaterat med de senaste trenderna. Allt om mat innehåller allt från hur du dekorerar middagsbordet, tips på vilket vin som passar till olika maträtter, tester på bästa råvarorna med mera. Är du passionerad kring matlagning och nyfiken på att bredda ditt perspektiv inom mat så rekommenderar vi den här tidningen. 

Allt om Mat med premie – Alla premier samlade

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Allt om Mat Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

[adservice-comparison-feed feed=allt-om-mat-feed-1]

Läs Allt om Mat gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Allt om Mat?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Allt om Mat.

hur ofta ges Allt om Mat ut?

Läs svar

Allt om mat ges ut 18gånger per år. Det är över genomsnittet för tidningar.

Hur kommer jag i kontakt med Allt om Mat

Läs svar

Det enklaste sättet att komma i kontakt med kundtjänst för Allt om Mat är att mejla på pren.aom@mag.bonnier.se
Om du hellre vill ringa når du tidningen på tel:08-736 53 00

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Ta kontakt med kundtjänst via den här sidan.
https://kundservice.bonniernewslifestyle.se/?brand=bt_aom

Läs Allt om Mat gratis i 30 dagar

Är du nyfiken på Allt om Mat och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Allt om Mat. Med Wype får du nämligen tillgång till gamla nummer. Det finns det gott om gamla tidningar att ta del av. 

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Allt om Mat

 

Tips: Allt om mat har även en mycket trevlig webbplats full med bra recept och bloggar. Allt om mat har breddat sig från att endast vara en papperstidning till att göra innhehåll tillgängligt i både Bonniers digitala app Wype, papperstidning och en inspirerande webbplats. Det finns två förmånliga sätt att testa tidningen. Med våra länkar får du en 30 dagars gratisperio i Wype. Med våra tidningspremier får du tidningen kraftigt rabbaterat tillsammans med de bästa premierna. Ofta från Iittala och Rörstrand. Erbjudanden uppdateras löpande, så om du inte hittar något som passar dig just nu, så titta in lite senare så kanske det har kommit någon ny premie. 

Du kanske även gillar

Tara

tara med premie 2024

Amelia

amelia premie 2024

M Magasin

tidningen m premie 2024

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2024