Topphälsa med premie

Topphälsa med premie – Alla premier samlade

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för tidningen Topphälsa. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar. Sidan uppdateras löpande med nya erbjudanden. 

Info om Topphälsa

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 10
 • Första utgåvan: 2004
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Pamela Andersson

Tidningens innehåll

 Topphälsa är träningsmagasinet som lever som de lär. Chefredaktören Pamela Andersson bloggar om hälsa och träning. Tidningen tar med sina läsare på spännande träningsresor. Topphälsa fokuserar på en hälsosam livsstil som blandar styrketräning, kontidionsträning, yoga och mat. Vill du ta kontroll över din hälsa och inspireras att bli piggare, starkare och orka mer i vardagen hjälper Topphälsa dig på resan. Dra ner på sockret, hitta formen och skapa balans i vardagen med topphälsa. Att få tidningen i brevlådan 10 gårnger per år ökar definitivt motivationen att hålla igång. Se vilka premier som är aktuella innan du beställer, så får du lite extra pepp att komma igång. Hoppas du hittar något som passar i listan nedan. 

[adservice-comparison-feed feed=topphalsa-feed-1]

Läs Mama gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Topphälsa?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Topphälsa.

hur ofta ges Topphälsa ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 10 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Topphälsa?

Läs svar

Du når Topphälsas kundtjänst på telefon: 08-454 95 30. Du kan även maila någon på redaktionen. Adresser hittar du här.
https://topphalsa.se/kontakt/

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Du säger enklast upp din prenumaration via telefon hos Topphälsas kundtjänst når du på telefonnummer: 08-454 95 30 Telefontider är: Måndag–Fredag mellan kl. 8.00–18.00.

Läs Topphälsa gratis i 30 dagar

Är du nyfiken på Topphälsa och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Topphälsa. Med Wype får du nämligen tillgång till gamla nummer. Det finns det gott om gamla tidningar att ta del av.

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Topphälsa

Topphälsa är en tidning som lever som de lär och tar med sina läsare bortom tidningen. Chefredaktören Pamela Andersson har en uppskattad blogg med hälsan i fokus. Det märks på innehållet i Topphälsas tidning att man brinner för hälsosam livsstil fullt ut. Topphälsa anordnar även träningsresor för sina läsare. Bland resorna 2020 finns många val. Vad sägs om fjällvandring i Tärnaby, eller Yogaretreat i Indien? Vill du hellre hålla dig på hemmaplan anordnas träningshelger på herrgårdar. Ja, man får väl se vad som är möjligt under 2020, med tanke på Coronasituationen. Oavsett är Topphälsa mer än ett magasin. De har skapat en mötesplats för sina läsare att knyta nya kontakter och peppa varandra. För träning är roligast tillsammans! eller hur?

Du kanske även gillar

Tara

tara med premie 2024

Amelia

amelia premie 2024

M Magasin

tidningen m premie 2024

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2024