Tara med premie – Prenumerationserbjudande

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Tara. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

4 nr av Tara för endast 209:-

tara premie 4 nummer 2024

Prisinformation

Pris: 209 kr för 4 nr
Porto: 0 kr
Pris inkl porto: 209 kr

Tidningen Tara

Info om Tara

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 14
 • Första utgåvan: 2000
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Ann Fredlund

Tidningens innehåll

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Läs Tara gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Tara?

Läs svar

Bonnier heter förlaget som ger ut Tara.

hur ofta ges Tara ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 14 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Tara?

Läs svar

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar


Läs Tara gratis

Är du nyfiken på Tara och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Tara. Där får du nämligen tillgång till gamla nummer. Tara ges ut 14 gånger per år, så det finns gott om gamla tidningar att ta del av.

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Tara

Tara har fokus på relationer och insidan. Visste du att Tara anordnar resor tillsammans med likasinnade? Tillsammans med Tara och Topphälsa kan du åka på en må-bra-resa den 12-19 september till Kroatien. En möjlihet att träffa andra kvinnor mitt i livet och byta erfarenheter med varandra. Mer information hittar du på Taras hemsida. Tara anordnar även kurser och träningsresor. Med andra ord. Tara är mer än bara en tidning. Det är ett koncept och en knytpunkt kvinnor emellan. 

Du kanske även gillar

iForm

iform prenumeration 2024

Amelia

amelia premie 2024

M Magasin

tidningen m premie 2024

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2024