i Form med premier och erbjudanden

[adservice-comparison-feed feed=iform-feed-1]

Info om i Form

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 19
 • Första utgåvan: 1987
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Karen Lyager Horve

Tidningens innehåll

iForm är tidningen för dig som gillar sund träning och kosthållning. Tidningen fokuserar mer på livsbalans än tävling och body building. iForms fokus är att göra det lättare för dig att leva sunt. Det tycker vi är en bra målsättning. Träning kan lätt bli påtvingad och prestationsfokuserad. Om du inte trivs med överdrivet fokus på den perfekta kroppen och i stället vill ha inspiration till ett sundare liv, är denna tidning ett bra val. iForm har ofta mycket fina premieerbjudanden som följer årstiderna. Håll utkik efter uppdateringar.

Prenumeration med premie – Alla erbjudanden för i Form samlade

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för i Form. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

Läs i Form gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut i Form?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut iForm.

hur ofta ges i Form ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 18 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med i Form?

Läs svar

iForm är tillgängliga på telefon: 08-555 454 15. Telefonen är öppen dygnet runt. Se till att ha ditt prenumerationsnummer redo ifall du är prenumerant. Om du inte vill ringa, kan du enkelt logga in på iForms Webbplats och göra ditt ärende där. Det är bra av iForm att erbjuda båda alternativen tycker vi. 

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Via telefon, eller digitalt på iForms Webbplats. 

Läs i Form gratis

Är du nyfiken på tidningen i Form och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Lantliv. Där får du nämligen tillgång till gamla nummer. i Form ges ut 18 gånger per år, så det finns gott om gamla tidningar att ta del av.

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om iForm

Utöver en trevlig tidning som ofta kommer med fina premier, har iForm även en webbplats. Där finns nyttiga recept och allmäna hälsotips. Har du svårt att hitta inspiration för veckans matlagning kan vi varmt rekommendera iForms sunda veckomeny, som hjälper dig till balands i kosthållningen hela veckan. För den som gärna tränar tillsammans med andra och vill upptäcka  andra delar av världen bör du ta en titt på iForms träningsresor. Vad sägs om träning i Egypten, på Kreta eller Rhodos? Hur det kommer bli framöver med tanke på Coronasituatuinen är ju såklart svårt att säga. iForm hittar kanske ett annat sätt att hålla sina trogna prenumerater aktiva tillsammans. 

Du kanske även gillar

Topphälsa

topphälsa prenumeration 2024

Amelia

amelia premie 2024

M Magasin

tidningen m premie 2024

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2024