Illustrerad vetenskap med premie

Illustrerad Vetenska med erbjudande

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Illustrerad vetenskap. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar. 

[adservice-comparison-feed feed=illustrerad-vetenskap-feed-1]

Om Illustrerad vetenskap

Info om Illustrerad vetenskap

 • Förlag: Bonnier
 • Första utgåvan: 1984
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Sebastian Relster

  Tidningens innehåll

  Tidningen som gjort vetenskap tillgänglig på ett utbildande och illustrativt sätt sedan 1984 gör Illustrerad vetenskap till en solklar favorit för unga och gamla. Tidningen ger inblick i den senaste forskningen inom teknik, rymden och livet här på Jorden. För dig som är nyfiken på din omvärld och vill förstå hur allting hänger ihop, är detta tidningen att läsa.

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Läs Illustrerad vetenskap gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut illustrerad vetenskap?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Illustrerad vetenskap. 

hur ofta kommer illustrerad vetenskap ut?

Läs svar

Tidningen ges ut en gång i månaden.

Hur kommer jag i kontakt med Illustrerad vetenskap?

Läs svar

Behöver du komma i kontakt med Illustrerad vetenskap glr du det enklast via www.kundtjanst.nu eller på telefon 08-555 454 00 som är öppet måndag till fredag kl. 8–18.

Hur avslutar jag min prenumeration Illustrerad vetenskap?

Läs svar

Du säger enklast upp din prenumaration via telefon hos Bonniers kundtjänst, telefon: 08-555 454 00. Telefontider är: Måndag–Fredag mellan kl. 8.00–18.00.

Hur kan jag läsa Illustrerad vetenskap gratis i 30 dagar ?
Är du nyfiken på Illustrerad vetenskap och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Läs digitalt i Illustrerad vetenskas egna app eller i Wype

Illustrerad vetenskap erbjuder sina prenumeranter att även läsa tidningen digitalt. Som prenumerant får man ett inlogg på illvet.se för att komma åt digitala nummer av tidningen. Ett smart sätt att läsa tidningen digitalt är även genom appen Wype. 

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Illustrerad vetenskap. Där får du nämligen tillgång till gamla nummer. Det som är lite extra kul med tidigare nummer av Illustrerad vetenskap är att man får perspektiv på den tekniska utvecklingen. Det som var tekniska framsteg för några år sedan kan kännas självklara idag. Ett bra sätt att få lite perspektiv på utvecklingen helt enkelt. 

Du kanske även gillar

Släkthistoria

släkthistoria 2024

Världens historia

världens historia premie 2024

Premier från Iittala

iittala logo 2024

Gård & Torp

gard och torp premie 2024