Världens historia erbjudanden 

Info om Världens historia

 • Förlag: Bonnier
 • Första utgåvan: 2005
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Tonny Vorm

Tidningens innehåll

 Världens historia är magasinet som förflyttar läsaren tillbaka i tiden till storartade, inspirerande och viktiga händelser i människans historia. En tidning som är lika allmänbildande som fängslande. Världens historia är ett välskrivet och välillustrerat magasin för alla historieälskare. 

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Världens Historia prenumerationserbjudanden

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Världens historia. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar. 

[adservice-comparison-feed feed=varldens-historia-feed-1]

Läs Världens historia gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Världens historia?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Världens historia. 

hur ofta ges Världens historia ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 18 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Världens historia?

Läs svar

Behöver du komma i kontakt med Illustrerad vetenskap glr du det enklast via www.kundtjanst.nu eller på telefon 08-555 454 00 som är öppet måndag till fredag kl. 8–18.

Hur avslutar jag min prenumeration Världens historia ?

Läs svar

Du säger enklast upp din prenumaration via telefon hos Bonniers kundtjänst, telefon: 08-555 454 00. Telefontider är: Måndag–Fredag mellan kl. 8.00–18.00.

Hur kan jag läsa Världens historia gratis i 30 dagar ?
Är du nyfiken på Världens historia och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Världens historia. Där får du nämligen tillgång till gamla nummer. Världens historia ges ut 18 gånger per år, så det finns gott om gamla tidningar att ta del av. I och med att innehållet redan är historia, så blir inte tidningarna utdaterade heller. Bra va!

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag.