Arcy

Arcy är en ny tidningsapp från Bonnier. Arcy är bäst för Bonnierprenumeranter och läsning i mobilen. Tillgång till 48 tidningar. Med Arcy gäller Kvalitet framför kvantitet.

acry gratis

Ingen bindningstid

Läs mer

Precis som de flesta moderna onlinetjänster har inte Wype någon bindingstid. Du använder tjänsten så länge du är nöjd med den. 

5 enheter på ett konto

Läs mer

Wype erbjuder precis som Readly att använda tjänsten på 5 enheter. Ett bra sätta att dela kontot med familj och vänner. 

Mobilvänlig läsfunktion

Läs mer

Här sticker Wype ut med ett eget gränssnitt för läsning i mobilen. Texten förstoras och du läser tiningen ungefär som en webbsida. Riktigt användarvänligt och bra. Är man en mobilläsare så är Wype ett riktigt bra val. 

Obegränsad tillgång

Läs mer

Det finns inga begränsningar i hur mycket man får läsa per månad. Läs tills du storknar om du vill. 

Tillgång till 48 magasin

Läs mer

Wype har inte det störtsta soritmentet. Men, är man bara intresserad av en handfull tidningar så får man mycket valuta för pengarna ändå. Speciellet om man sen tidigare är Bonnierprenumerant, då man får Wype för halva priset. Wype har nyligen utökat sitt sortiment från 36 tidningar till 48, genom att lägga till internationella kvalitetsmagasin inom segling, fiske med mera. Wype handlar om kvalitet före kvantitet.

Billigare för prenumeranter

Lär mer

Om du redan prenumererar på en papperstidning från Bonnier kan du lägga till Wype för 49 kr i månaden istället för 99 kr. 

Så tycker vi om Arcy

  • Utbud 70% 70%
  • Prisvärdhet 90% 90%
  • Flexibilitet 80% 80%
  • Kvalitet 95% 95%
  • Funktionalitet 85% 85%

Arcy ger stört värde till befintliga prenumeranter av bonniertidningar, då man får tillgång till appen för halva priset. Arcy har ingen chans mot Readly när det kommer till internationella magasin, men i Bonnierförlaget ingår tidningar som har stor läsarskara. Kamratposten, Teknikens Värld och Extra, för att nämna några . Vissa tidningar hittar du bara på Arcy , och är det just dessa som du är intresserad av så är Arcy rätt app.  

Utbud

Visst låter det lite med 48 tidningar om vi jämför med Readlys Svenska titlar uppgår till 719 stycken. Det gäller dock att ta reda på vilka titlar som bara finns i Arcy. Bonnier har några tunga titlar under bältet. Till exempel hittar du bara Kamratposten, Sköna hem, National Geographic, Illustrated Vetenskap, Teknikens värld på  Arcy. Det här är riktiga Bonnierklassiker som älskas av många läsare. Titta igenom tabellen längst ner på den här sida för att se hela Arcys utbud och vilka titlar som i Readly och Ztory också. 

Prisvärdhet

Egentligen är 99 kr i månaden rätt billigt för tillgång till 48 tidningsprenumerationer. Men i kontrast till Readlys över 4500 tidningar så känns inte Arcy som det mest prisvärda alternativet. Är men prenumerant på en Bonniertidning från man Arcy för 49 kr i månaden vilket är ett mycket bra pris. Arcy handlar om kvalitet framför kvantitet. Arcy erbjuder flera titlar som konkurrenterna säkerligen är avundsjuka på.

Flexibilitet

Arcy app är flexibel i bemärkelsen att man kan vara 5 användare på ett konto, samt mobilläsarfunktionen som är riktigt bra. Det som drar ner betyget är att man inte kan använda Arcy i skärmläsaren på datorn. 

  • Upp till fem personer kan läsa på samma konto.
  • Ingen bindningstid.
  • Läs offline.
  • Förstora texten med egen mobilfunktionalitet

Kvalitet

Appens kvalitet är överlag god. Dock har det rapporterats om en del buggar samt bristande hjälp från kundtjänst. När vi testat appen har den fungerat felfritt och vi uppskattar läsfunktionen i mobilen som gör att man kan läsa tidningar på ungefär samma sätt som en responsiv webbsida. 

Så funkar Acry

Arcy fungerar i både Padda och mobil, men saknar webbläsartjänst. Arcy är en app som innehåller 48 tidningar främst från Bonnier. Arcy går att använda både på ios och Android enheter. Det är smidigt att komma igång. Ladda ner appen och teckna ett konto görs på ett par minuter.

Wype iphone ipad 2024

Förstora texten i mobilen

Arcys bästa funktion är att man levererar en helt mobilanpassad version av tidningen som skalar upp texter så att tidningen blir läsvänlig på liten skärm. Det är en av de bästa funktionerna med Arcy. Ta en testperiod först och se hur det funkar med just din mobiltelefon. 

artikel wype 2024

Bokmärk favoriter

 Bokmärk dina favoriter och hitta enklare tillbaka till rätt magasin ifall du vill läsa igen. En enkel och användbar funktion som kan ses mer som en självklarhet för tidningsappar. 

Bookmark wype 2024

Bra men begränsat utbud

Bonnier står för kvalitetstidningar, men utbudet är begränsat. Kvantitet behöver nödvändigt vis inte vara bättre. Finns dina favorittidningar i Bonniers utbud, ja då är Arcy det självklara valet. Många tidningar finns bara i Arcy, som till exempel Bonnierklassikern Kamratposten, Sköna Hem eller Teknikens Värld. I tabellen längre ner på sidan kan du jämföra Arcys utbud mot både Readly och Ztory.

wype 2024

Fem av Arcys mest populära tidningar

skona hem prenumeration 2024

Sköna hem

Storfavorti i Wypes utbut.

allt om mat premie 2024

Allt om mat

Tidningen nr 1 för alla matintresserade.

illustrerad vetenskap prenumeration wype 2024

Illustrerad Vetenskap
Ett måste för den faktatörstande personen.

Tabell över alla tidningar i Wype

Använd tabellen för att se vilka tidningar som finns i Arcy, samt om dem finns i Readly eller Ztory också. Arcy har flera unika Bonniermagasin exklusivt för Arcy. Till exempel hittar du bara Kamratposten, Teknikens värld, Sköna Hem och National Geographic i Arcy, för att nämna några. Arcy har nyligen uppdaterat sortimentet med 12 nya titlar. Vi kan säkert vänta oss ännu fler titlar i framtiden.

TidningArcyReadlyZtory
Vi FöräldrarJa ✅Ja ✅Nej ❌
TopphälsaJa ✅Ja ✅Nej ❌
TaraJa ✅Ja ✅Nej ❌
Privata AffärerJa ✅Ja ✅Nej ❌
M-MagasinJa ✅Ja ✅Nej ❌
MamaJa ✅Ja ✅Nej ❌
Klassiska BilarJa ✅Ja ✅Nej ❌
HembakatJa ✅Ja ✅Nej ❌
Gård Och TorpJa ✅Ja ✅Nej ❌
Damernas VärldJa ✅Ja ✅Nej ❌
AmeliaJa ✅Ja ✅Nej ❌
Allt om TrädgårdJa ✅Ja ✅Nej ❌
Allt om MatJa ✅Ja ✅Nej ❌
Allt i HemmetJa ✅Ja ✅Nej ❌
Världens HistoriaJa ✅Nej ❌Nej ❌
Teknikens VärldJa ✅Nej ❌Nej ❌
STYLEBYJa ✅Nej ❌Nej ❌
SläkthistoriaJa ✅Nej ❌Nej ❌
Sköna HemJa ✅Nej ❌Nej ❌
Populär HistoriaJa ✅Nej ❌Nej ❌
PlaceringsguidenJa ✅Nej ❌Nej ❌
PC-TidningenJa ✅Nej ❌Nej ❌
National Geographic ?Ja ✅Nej ❌Nej ❌
Moderna KlassikerJa ✅Nej ❌Nej ❌
Militär HistoriaJa ✅Nej ❌Nej ❌
LantlivJa ✅Nej ❌Nej ❌
KamratpostenJa ✅Nej ❌Nej ❌
Illustrerad VetenskapJa ✅Nej ❌Nej ❌
I FORMJa ✅Nej ❌Nej ❌
Hem och AntikJa ✅Nej ❌Nej ❌
Gör det SjälvJa ✅Nej ❌Nej ❌
Gods och GårdarJa ✅Nej ❌Nej ❌
Digital FotoJa ✅Nej ❌Nej ❌
Allt om Trädgård FIXAJa ✅Nej ❌Nej ❌
Aktiv TräningJa ✅Nej ❌Nej ❌
Popular ScienceJa Nej ❌Nej ❌
Sailing WorldJa Nej ❌Nej ❌
YachtingJa Nej ❌Nej ❌
Cruising WorldJa Nej ❌Nej ❌
BoatingJa Nej ❌Nej ❌
Cycle WorldJa Nej ❌Nej ❌
Field and StreamJa Nej ❌Nej ❌
Outdoor LifeJa Nej ❌Nej ❌
SaveurJa Nej ❌Nej ❌
FlyingJa Nej ❌Nej ❌
Sport FishingJa Nej ❌Nej ❌
Saltwater SportsmanJa Nej ❌Nej ❌
MarlinJa Nej ❌Nej ❌