Sköna Hem med premie

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Sköna Hem. Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

iittala rodvinsglad 2024

Prisinformation

Pris: 299 kr för 6 nr
Porto: 99 kr
Pris inkl porto: 398 kr
Totalt värde: 1233 kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

Hela 8 nummer av Sköna Hem tillsammans med Iittalas klassiska rödvinsglas som premie. Det här är en av de mest populära premierna som dyker upp till och från. Den senaste tiden har det Iittalapremier varit ovanliga. Gillar du tidningen och vill ha snygga vinglas hemma är det ett klipp!

skona hem premie handtval 2024

Prisinformation

Pris: 199 kr för 5nr
Porto: 59 kr
Pris inkl porto: 258 kr
Totalt värde: 764kr

Detaljerad info om erbjudandet

Läs om erbjudandet här

Hela 8 nummer av Sköna Hem tillsammans med Iittalas klassiska rödvinsglas som premie. Det här är en av de mest populära premierna som dyker upp till och från. Den senaste tiden har det Iittalapremier varit ovanliga. Gillar du tidningen och vill ha snygga vinglas hemma är det ett klipp!

Info om Sköna Hem

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 18
 • Första utgåvan: 1970
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Suzanne Ribbing

Tidningens innehåll

 Sköna Hem är Sveiges största stilmagasin för hemmet. Tidningen innehåller råd och tips inom inredning. Från hur man väljer tapeter, inreder olika rum för harmoni, till hur du inreder med växter. Sköna hem håller dig uppdaterad på alla trender inom inredning och riktar sig mot dig som ställer höga krav och har ett seriöst inredningsintresse. 

Läs Sköna Hem gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Sköna Hem?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Damernas.

hur ofta ges Sköna Hem ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 14 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Sköna Hem

Läs svar

Du når Damernas kundtjänst på telefon: 08-454 95 13. De har öppet vardagar 8-18. Övrig tid gäller deras automatiska kundtjänst som har öppet dygnet runt på telefonnummer 08-454 95 50

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Du säger enklast upp din prenumaration via telefon hos Damernas kundtjänst, telefon: 08-454 95 13. Telefontider är: Måndag–Fredag mellan kl. 8.00–18.00.

Läs Sköna Hem gratis i 30 dagar

Är du nyfiken på Sköna Hem och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Sköna Hem. Med Wype får du nämligen tillgång till gamla nummer. Det finns det gott om gamla tidningar att ta del av.

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Sköna Hem

 

Sköna Hem har över 300.000 läsar samt en egen webbplats full med inspirerande läsning. Sköna hem anordnar äver kurser i inredning och samarbetar med bloggare. Man har även startat konstklubben som säljer personlig konst i begränsad upplaga. 

Du kanske även gillar

Gård & Torp

gard och torp premie 2024

Allt om mat

allt om mat 16 2016 2024

Allt i Hemmet

allt i hemmet premie 2024

Allt om trädgård

allt om tradgard premie 2024