Om oss

Tidningsappar.se är en jämförelsetjänst för Tidninsläsarappar samt e-böcker. Vi listar även tidningspremier Vårt mål är att erbjuda den bästa samlingsplatsen för tidningsappar och erbjuda kvalitativa recensioner och jämförelser mellan både svenska och internationella tidningsappar. Genom att erbjuda en samlingsplats kan vi korta ner tiden du behöver leta efter rätt tjänst för dina önskemål. För att kunna finansiera arbetet tjänar tidningsappar.se en liten provision från vissa av tjänsterna när besökare använder våra länkar och signar upp på en tjänst. Detta påverkar inte våra recensioner, men är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda kvalitativa tester. Därför uppskattar vi så klart att du som besökare använder våra länkar när du hittat tjänsten du vill signa upp på.

 

 

Ansvar

Tidningsappar.se är inte en tjänst för tidningsappar. Vi är en plattform som samlar och recenserar läsappar för tidningar och böcker. I vissa fall får vi ersättning från företag när besökare skapar konton hos dem efter att ha klickat sig in via våra länkar. Vi är dock en oberoende tjänst som har som syfte att hjälpa våra besökare att hitta rätt bland dessa tjänster. 

Tidninsappar.se tar ansvar för att recensionerna är baserade på riktig användning av apparna vi presenterar. Notera dock att Tidningsappar.se inte tar ansvar för vad du som användare tycker om apparna, eftersom smaken varierar. Har du åsikter kring apparna vi presenterar uppmuntrar vi dig att skriva en recension direkt på appsidorna. Det hjälper fler användare att ta välja app. 

4 + 2 =

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor kring tidningsappar. Vi besvarar dina frågor inom 1-3 arbetsdagar.