Digital Foto med premie

Digital Foto 2 tidningar för 148 kr + 8-i-1 adapter

digital foto premie 2024

Prisinformation

Pris: 148 kr för 2 nr
Porto: 0 kr
Pris inkl porto: 148 kr

Digital Foto – 2 tidningar för 148 kr + gåva: Gimbalstabilisator + Trådlös 3-i-1 laddare

Digital foto premie 1 2024

Prisinformation

Pris: 148 kr för 2 nr
Porto: 0 kr
Pris inkl porto: 148 kr

Digital FOTO + Axelväska för foto och fritid

digital foto premie fotovaska 2024

Prisinformation

Pris: 148 kr för 2 nr
Porto: 0 kr
Pris inkl porto: 148 kr

Info om Digital Foto

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 19
 • Första utgåvan: 2003
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Klaus Nygaard

Tidningens innehåll

Digital FOTO är ett av Nordens största fotomagasin. Digital FOTO ger tips och råd kring både kamerautrusning samt hur du använder den. Lär dig mer om nattfotografering, porträtt eller landskap. Vi upplever att Digital FOTO är mer riktad mot entusiasten än proffsfotografen. Tidningen är pedagogisk och lätt att förstå. Det blir inte för komplicerat eller för nördigt kring detaljer. Helt enkelt ett riktigt trevligt fotomagasin. 

Digital Foto med premie – Alla premier samlade

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Digital Foto Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

Läs Digital FOTO gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Digital Foto?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Digital FOTO. Den har getts ut i 12700 upplagor. Med Wype kan du även läsa historiska nummer. 

hur ofta ges Digital FOTO ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 19 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Digital Foto

Läs svar

Du når Digital FOTOs kundtjänst på telefon: 08-454 95 13. De har öppet vardagar 8-18. Övrig tid gäller deras automatiska kundtjänst som har öppet dygnet runt på telefonnummer 08-454 95 50

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Du kan använda Bonniers automatiska talsvar på telefonnummer 08-454 95 50, skriva brev, faxa eller logga in dig på Kundservicen på webben där du kan avsluta prenumerationen själv. Observera att utebliven betalning eller returnerad tidning ej räknas som uppsägning.

Läs Ditigal FOTO gratis i 30 dagar

Är du nyfiken på Digital FOTO och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Ditital FOTO. Med Wype får du nämligen tillgång till gamla nummer. Det finns det gott om gamla tidningar att ta del av.

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Digital FOTO

 

Digital FOTO har även en webbplats där du kan delta i fototävlingar, ladda hem kameraguider och läsa tester. På webbplaten finns en sektion som heter Fördelszonen. Den är till för dig som är prenumerant och ger dig möjlighet att ta del av extra bra innehåll. Ett bra tips för dig som funderar på att börja prenumerera på Digital FOTO. 

Du kanske även gillar

Allt om Trädgård

allt om tradgard premie 2024

Sköna Hem

skona hem prenumeration 2024

Teknikens Värld

teknikens varld premie 2024

Illustrerad Vetenskap

Illustrerad vetenskap premie 2024