Mama – Prenumeration med premie

Det finns inga aktuella premier

Nedan har vi samlat aktuella premieerbjudanden för Mama Gå direkt till erbjudandet via länkarna eller läs mer om premien nedan. Hoppas du hittar något du gillar.

Info om Mama

 • Förlag: Bonnier
 • Utgåvor per år: 8
 • Första utgåvan: 2003
 • Ditital utgåva: Ja, även via Wype
 • Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh

Tidningens innehåll

 Mama är tidningen för alla som väntar barn, drömmer om barn eller är nyblivna mammor. Tidningen är full med inspiration från både kända och okända mammor. Här får du reda på de viktigaste nyheterna och senaste rönen, de hetaste debatterna och trenderna för mammalivet. Tidningen ges ut åtta gånger per år.

[adservice-comparison-feed feed=mama-feed-1]

Läs Mama gratis i 30 dagar digitalt med Wype

Bonnier

wype-tidingsappar.prenumeration


 • Prova gratis i 1 månad - Värde 99 kr
 • Välj textstorlek
  Ingen bindningstid
  48 tidningar
  5 användare per konto
 • 99 kr/månad

Vanliga frågor och svar

vilket förlag ger ut Mama?

Läs svar

Bonnier är förlaget som ger ut Damernas.

hur ofta ges Mama ut?

Läs svar

Tidningen ges ut 14 gånger per år

Hur kommer jag i kontakt med Mama?

Läs svar

Du når Damernas kundtjänst på telefon: 08-454 95 13. De har öppet vardagar 8-18. Övrig tid gäller deras automatiska kundtjänst som har öppet dygnet runt på telefonnummer 08-454 95 50

Hur avslutar jag min prenumeration

Läs svar

Du säger enklast upp din prenumaration via telefon hos Damernas kundtjänst, telefon: 08-454 95 13. Telefontider är: Måndag–Fredag mellan kl. 8.00–18.00.

Läs Mama gratis i 30 dagar

Är du nyfiken på Mama och vill testa innan du börjar prenumerera är Bonniers app Wype det smidigaste sättet att läsa tidningen digitalt. Klicka på våra länkar så får du en 30 dagars testperiod helt gratis och utan bindningstid. Är du nöjd med din digitala prenumeration och vill fortsätta kostar det 99 kr i månaden. Annars är det bara att avsluta testperioden.

Med Wype kan du läsa historiska nummer

Gillar du att bläddra i gamla nummer av tidningar? då är Wype rätt ställe att läsa Mama. Med Wype får du nämligen tillgång till gamla nummer. Det finns det gott om gamla tidningar att ta del av.

Finns det någon hake med premieerbjudanden ?

Syftet med att erbjuda premier till tidningsprenumerationen är att du som är nyfiken på tidningen ska finna ett extra värde i att vilja testa att prenumerera på den. Det finns ingen hake, utan  du kan när som helst säga upp din prenumeration även om du har tagit del av erbjudandet. En prenumeration med premie blir också en fin present att ge bort i julklapp eller på någon födelsedag. 

Mer om Mama

 

Du kanske även gillar

Tara

tara med premie 2024

Amelia

amelia premie 2024

Topphälsa

topphälsa prenumeration 2024

iForm

iform prenumeration 2024